nedjelja, 27. lipnja 2010.

Kako početi?

Imate novog jaaakooo zgodnog decka koji vas je prije dva dana, skroz neocekivano, na veceri u omiljenom restoranu pitao da li zelite uvijek biti njegova...ono sto vas je iznenadilo vise od samog pitanja bio je vas odgovor: DAAAAAAA! .......vec dugo zivite zajedno, ali ove godine vam se bas nekako festa..... zatrudnjeli ste, ali zelite da se on namuci oko plesa prije nego vas uhvate trudovi....baba gatara vam je rekla da cete se ove godine u ranu jesen udati negdje na obali za visokog crnog gospodina....
Bilo koji scenarij zbog kojeg se odlucite za svadbu dovede vas do trenutka kada morate odluciti: Sto cu prvo?

Polako krenimo u samo nekoliko BTW koraka:

1. Prvo se opustite! Vremena ima...
2. Kao i za bilo koju drugu organizaciju trebaju vam bijeli papir i olovka, pa počnite:

3. Zapišite ono što želite!
Od najmanjih sitnica do onoga sto vam se čini komplicirano, sve stavite na papir! Ali posebno istaknite ono što vam je najvažnije! Znaci, ako
zelite na svojoj svadbi nositi zigmanove cipele iz nove kolekcije - zapišite!, ako se zelite udati u svojoj omiljenoj crkvi - zapisite!, ako umjesto verice želite tetovažu - zapišite! Kada svoje želje imate crno na bijelo, slijedeći korak vam je jasan:

4. Zapišite ono što ne želite!
Ne zelite bacati buket - zapisite!, Ne zelite dekoracije od tila - zapisite!, ne zelite imati fotografije na kojima se divite svojim vericama - zapisite!

5. Sada odahnite, teži dio posla je rijesen! Kada znate sto zelite, a sto ne zelite, ostaje vam samo jedan korak - da ostvarite svoje zelje!


Slijedeci tjedan nesto vise o ostvarenju zelja...a do tada - zapisite! :)BTW djevojke