srijeda, 26. svibnja 2010.

Pozivnice i zahvalnice... što i kako odabrati?


Krećete li u potragu za pozivnicama i zahvalnicama obratite pažnju na važnost zaokruživanja priče koja se provlači vašim posebnim danom.
Dizajn pozivnica prvo je što će vaši gosti primijetiti...prvo što će im nagovijestiti hoće li se zajedno s vama zabavljati na otmjenom i decentnom, otkačenom i veselom ili pak jednostavnom i opuštenom vjenčanju.
Nikad ikad ne birajte pozivnice koje samo prenose informaciju o vremenu i mjestu događanja i izgledaju kao bilo čije pozivnice za vjenčanje. Neka budu posebne, neka ostave dojam, neka izazovu osmijeh i divljenje i neka u njima vasi gosti prepoznaju vas dvoje :)

Stoga je poželjno...

1. da dizajn pozivnica bojom i detaljima prati boje i detalje dekoracije stolova/vjenčanog buketa/mjesta održavanja vjenčanja
2. da izađete iz okvira odabirom ručno rađene pozivnice kod koje je grafički dizajn upotpunjen dodatnim materijalom - vrpcama, kamenčićima, ogledalcima, dugmadi i sl.
3. da tekst koji ste odabrali nije skinut s nekog od foruma ili internetskih stranica i javno je dobro posljednjih nekoliko godina. Smislite nešto samo svoje ili se konzultirajte s umjetničkim dušama koje sjede za BTWstudio stolom za dogovore :)
4. da odaberete pozivnicu koja je cjenovno pristupačna a zadovoljila je vaš ukus u potpunosti - dakle, da pronađete agenciju koja personalizira sve, pa tako i pozivnice. To smo, naravno, mi! :)



Zahvalnice dizajnom prate pozivnice i mogu imati umetak s već otisnutom fotografijom i zahvalom. Ova vrsta zahvalnica odlična je zbog činjenice da je posebnog izgleda a otisnuta je prije samog vjenčanja i sadrži fotografiju koju ste snimili prije čina vjenčanja. Iznimno su atraktivne a gotove su kad i pozivnice i u šumi zadataka oko organizacije vjenčanja imate jedan manje :)
Želite li da vaši gosti s ceremonije ponesu i fotku vas dvoje u vjenčanici i odijelu, u otisnutu zahvalnicu umetnut ćete zajedničku fotografiju s vjenčanja. Klasična zahvalnica, ali upotpunjena dizajnom, jednako zanimljiva i lijepa.


Toliko u ovotjednim savjetima... tipkamo se slijedeći tjedan s idejama o poklonima za goste..:)


Lijepi pozdrav od cura iz BTWstudia