utorak, 6. srpnja 2010.

On the budget...

Prije nego krenemo u ostvarenje vasih snova, zelja i zeljica, zaustavimo se sekundu na budzetiranju (lovi, novcu, cashu...) :)
Neki ga jakoo vole, novac ih pokrece, motivira, vole ga imati, vole ga zaradjivati, cak ga neki vole i trositi...dok je drugima samo sredstvo kojim se koriste, pokusavaju njegovo zivotno znacenje ne uzimati k srcu i jednostavno zivjeti u granicama svojih mogucnosti...kako god, vjencanje je dogadjaj.


Svaki dogadjaj kosta. Vi ste (uglavnom :) ) oni koji placaju taj dogadjaj pa prema tome, vi birate koliko cete
potrositi. Ako uzmemo da je to
dogadjaj koji cete dozivjeti jednom u zivotu, da je to dogadjaj koji ce u vasem zivotu znaciti novi pocetak, novi korak odrastanja i osamostaljenja, pocetak stvaranja vlastite obitelji......ako su ove pretpostavke i 50% tocne BTW predlaze da si izdvojite onoliki budzet s kojim cete moci organizirati dogadjaj na kojem ce svi gosti ODMAH shvatiti da je to bas VASE vjencanje!!!




Znaci, nas prijedlog je da na svoje snove, zelje i zeljice dodate jedan zgodan detalj - koliko ste spremni potrositi da napravite zabavu koja najbolje opisuje vas i vaseg dragog! Ne moramo vam ni spominjati da u troskovnik necete staviti bijele lakirane cipelice ako se cijeli zivot niste izuli iz starki, jel da?! :)









Nema komentara:

Objavi komentar